radd Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Słuchajcie, jako że coraz mniej mam ochotę taszczyć moją żabę (pompować też jakoś coraz ciężej), to natknąłem się (na popularnym portalu) na takie wynalazki podłączane do gniazda zapalniczki. Niektóre nawet mają w zestawie elektryczny klucz do odkręcania/zakręcania śrub. Cena jakoś ok 300 zł. Na filmikach (bo zacząłem szukać) całkiem fajnie i szybko to wygląda:) Jak zwykle ufny nie jestem i nie wiem, czy to po roku czy 2 się nie rozleci, no i czy akumulatora w aucie nie szkoda - pewnie dla siebie kupiłbym przejściówkę do zewnętrznego gniazda 230V Oczywiście użytek tylko własny, czyli 2x w roku. Czy ktoś z Was się z tym zetknął?? Na internetach nie ma nic właściwie... Cytuj Odnośnik do komentarza https://mokkaforum.pl/topic/1329-podno%C5%9Bnik-lewarek-elektryczny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi