Ja-NOS Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Witam Mamy MOKKE SE CDTI S/S 4X4 2014 od 3 dni. Wszystko fajnie tylko problem z radiem. Nie grają przednie głośniki. A tył gra jakoś tak słabo Coś jak by płasko bez mocy. Samo radio resetowałem, bezpiecznik wzmacniacza sprawdziłem, sam wzmacniacz obejrzałem wszystko z kablami ok. Radio wyjąłem też obejrzałem kable i wygląda na ok. Wyjąłem bezpiecznik od radia na kilka minut. Nie wiem co mogę jeszcze sprawdzić. Ogólnie się nie martwie bo jest na gwarancji i jade we wtorek do nich. Także będą musieli coś wymyśleć. Ale ja lubie sobie pogrzebać i posprawdzać. Pytanie czemu nie zgłosiłem tego przy kupnie. Ano bo kupywałem przez telefon z dostawą do domu Z tego komisu juz drugie auto i jestem ich pewien. A i gdzie można sprawdzić czy oprogramnowanie samego radia jest najnowsze.? Cytuj Odnośnik do komentarza https://mokkaforum.pl/topic/1610-nie-gra-prz%C3%B3d-w-radiu-navi-950/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi