Gregor Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Witam panowie mam maly problem z samochodem nie moge tego zbytnio ogarnac i przydalaby sie kazda wasza porada otóż tak zacza wariowac mi alarm raz na pol roku wlanczal sie w nocy z pilota wylanczalem ale zas znowu po chwili wlanczal sie i sąsiadów budzil wiec szybka akcja klemy od aku odlanczalem pol roku mialem spokoju ostatnio znowu zaczelo sie wlanczac i tez odlanczalem na noc hmm ostatnio przy okazji zacza silnik wariowac mialem 2 akcje na skrzyzowaniu stojac i ruszajac a tu auto mi gasnie samo no rano odpalam samochod chodzi chwilke i gasnie juz nie moge odpalic koles byl z kompem podlaczyl i mowil ze jakies bledy od alarmu ktore trzymaja zaplon mowil najlepiej ze go odlaczyc i dodal ze nie spotkal sie z takim jeszcze przypadkiem panowie mieliscie takie problemy moze kazda porada przyda bo ja to juz bialy stoje dzieki wielkie za kazda wskazówke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://mokkaforum.pl/topic/1730-opel-mokka-14-turbo-2016/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi