Krycha Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Witam, mam zamiar zakupić Mokke 4x4 z silnikiem 1.4 T. Znalazłem jedną ciekawą z 2013 i przebiegiem około 150kk. Czy jest coś na co szczególnie powinienem zwrócić uwagę podczas oględzin samochodu? Czy znalazł by się ktoś z Łodzi i w wolnej chwili miałby chęć i czas podjechać ją obejrzeć i wyrazić swoje zdanie (oczywiście jakoś uregulujemy rachunek ) Sam nie zbyt mocno znam się na autach, podstawy jakoś tam ogarniam, ale na oględziny auta zawsze brałem kogoś mądrzejszego. Sam jestem z lubelskiego więc podróż, żeby tylko obejrzeć to wyprawa prawie na cały dzień. Jeżeli nikt nie ma ochoty to proszę o opinie o serwisie Autotesto, ktoś korzystał, warto, nie warto? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://mokkaforum.pl/topic/1901-mokka-14-t/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi