mokka14 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Cześć. Pacjent Mokka 1.4 140KM B14NET, rocznik 2014. Pojawił się błąd P00b4 Radiator Coolant Temperature Sensor Circuit High Czujnik wymieniłem na nowy, "wyczyściłem" błędy, pojeździłem trochę i ... błąd pojawił się ponownie. Jakieś pomysły, sugestie, gdzie szukać problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 26 minut temu, mokka14 napisał: Mokka 1.4 TSI Co oznacza TSI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokka14 Opublikowano 3 Września Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września Edytowałem. 7 minut temu, Wiesław napisał: Co oznacza TSI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września A,który bo są dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokka14 Opublikowano 3 Września Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września Wymieniłem ten przy termostacie. Gdzie znajdę drugi ? Masz może schemat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Kod błędu wyrażnie wskazuje"Radiator Coolant",a więc szukaj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi