pawelgazda Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Witam, aktualnie (tzn. 07.03.2026) mam 3 x Opel mokka X i jedną mokkę przedliftową. Na stanie miewam w 1.4turbo. Na zamówienie wożę też z innymi silnikami lub inne autka. Samochody to moja pasja w którą wsadzam całe serducho i wyszukuję tylko auta w idealnym lub w + bdb stanie. Staram się kupować autka tylko w oryginalnym lakierze lub malowane góra dwa elementy, ale 95% autek to całe w oryginale. Kupuję tylko bogate lub bardzo bogate wersje wyposażenia z udokumentowanymi i małymi przebiegami. Dodatkowo każde auto po przyjezdzie do Polski osobiście testuje i jezdżę nim (również na stację diagnostyczną) jeśli jest np. wyciek i luz na tulejkach w zawieszeniu to autko jedzie do mechanika by wszystko zrobić (zawsze na nowych markowych częściach i zawsze na wszystkie wymienione części dołączam fakturę kupującemu). Po odbiorze od mechanika jezdżę jeszcze raz i testuje i jeśli jest już wszystko dobrze, to autko jedzie do profesjonalnego sprzątania z zewnątrz i w środku, między innymi dlatego nie mam okazyjnych cen bo wyszukuję auta w mega stanie (które zawsze więcej kosztują) w mega wyposażeniu i poźniej ten mój cały proces. Później autko opłacam i pełni przygotowywuje do rejestracji w Polsce. Na każde auto klient dostaję fakturę i jest zwolniony z opłaty skarbowej PCC3 w wysokości 2%. Opłaty u mnie są zawarte już w cenie. Sporadycznie mam wystawione auta na portalach aukcyjnych, czasami wystawiam tylko niektóre na mojej stronie firmowej na facebooku "PAWEŁ GAZDA AUTA Z NIEMIEC" gdzie można zobaczyć głównie niektóre wcześniejsze i już sprzedane egzemplarze i można też przeczytać opinie o mnie (opinii nie mam wiele dlatego iż facebooka mam dopiero dwa lata) Z braku czasu ciężko odpisywać mi na e-maile dlatego polecam kontakt telefoniczny lub sms. 502-399-125 Paweł, lub zapraszam do mnie do Gorlic 38-300. Oferuje także zakup auta z dostawą pod dom. Zapraszam najbardziej wymagających klientów by zobaczyć moje autka (można ze sobą zabrać swojego mechanika, blacharza, elektronika itp) Każdego klienta zapraszam na jazdę próbną wraz ze stacją diagnostyczną. Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem i nigdy nic nie ukrywam (jeśli choćby jeden element był lakierowany to sam to powiem już podczas rozmowy telefonicznej). Szukasz mega stanu ? Dzwoń a jeśli nawet nie odbiorę to sam oddzwonię i szanuję każdego klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza https://mokkaforum.pl/topic/7453-sprzedam-opel-mokka-i-3-x-opel-mokka-x-wo%C5%BC%C4%99-g%C5%82ownie-takie-auta-w-mega-stanie-nie-mam-okazyjnych-cen-lecz-je%C5%9Bli-szukasz-auta-w-mega-stanie-i-wyposa%C5%BCeniu-to-w%C5%82a%C5%9Bnie-taki%C4%99-wo%C5%BC%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi