jarwo Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Mokka 1,4 benzyna przebieg 65tys km rok prod. 2015. Po przyjechaniu i postoju ok 7 godz. opla nie można uruchomić, nie działa rozrusznik, po przekręceniu kluczyka cisza. Na wyświetlaczy zaczęły pojawiać się komunikaty sprawdź wspomaganie kierownicy, sprawdź wspomaganie hamulców, czujników ciśnienia kół, brak paliwa. Wymieniłem akumulator i dalej to samo. Proszę o podpowiedzi co robić. jestem już umówiony do serwisu. Czy to poważna awaria czy błahostka, może gryzoń uszkodził kabelek. Proszę o wskazówki co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarwo Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Serwis stwierdził uszkodzony sterownik silnika. cena 4,5 tyś.. To moje trzecie auto i najdroższa awaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Kup używany sterownik za 500 zł,przeprogramować i sprawdzić (serwis tego nie zrobi).A jaki jest błąd w ECU silnika a najlepiej scan wszystkich modułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi