Gość Buzka23 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 ewt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radd Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Pierwsza forumowa mokka na sprzedaż. A jesteś z nami od początku Pytanka: czy nie ryzykujesz (odpukać) wypadku na Twoje OC - dajesz użyczenie, ale OC jest na auto, a nie na kierowcę... i drugie: jaki samochód w planach do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Buzka23 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Już z tego pomysłu zrezygnowałem. Sprzedają ja od 1 lipca lub zostawiam w rozliczeniu w renault. Zakupione Megane grandcupe w benzynę i automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam 1 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 czy nie ryzykujesz (odpukać) wypadku na Twoje OC - dajesz użyczenie, ale OC jest na auto, a nie na kierowcę... Sprzedając autko rezygnujesz z OC i ci zwracają resztę pieniędzy które pozostają do końca OC.Wiem bo dwa razy ostatnio sprzedawałem auta swoje i zony wypowiedziałem OC ,jedno w AXA DIREKT Drugie w WARCIE i pieniądze zwrócili .A nowi właściciele tych aut musieli sobie sami od razu ubezpieczyć auta ale to już mnie nie obchodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Buzka23 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Sprzedając autko rezygnujesz z OC i ci zwracają resztę pieniędzy które pozostają do końca OC.Wiem bo dwa razy ostatnio sprzedawałem auta swoje i zony wypowiedziałem OC ,jedno w AXA DIREKT Drugie w WARCIE i pieniądze zwrócili .A nowi właściciele tych aut musieli sobie sami od razu ubezpieczyć auta ale to już mnie nie obchodziło Tu nie chodziło o to. Na użyczenie ktoś musiałby jeździć na moim ubezpieczeniu. Dopiero w lipcu mógłby przerejestrowac pojazd i to ubezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radd Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Myślę, że udany zakup. Nowe Megane jest mega w wyglądzie. Grandtour to najładnieszy kombiak w tej klasie. Sedan, to mniejszy Talisman (a co piękne nadwozia). Stawiam na 1.2 TCE 130KM, 205Nm, 7-biegowy automat EDC firmy Getrag (to samo w fordzie o nazwie PowerShift) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Buzka23 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam 1 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Tu nie chodziło o to. Na użyczenie ktoś musiałby jeździć na moim ubezpieczeniu. Dopiero w lipcu mógłby przerejestrowac pojazd i to ubezpieczyć. A to w takim razie faktycznie trochę strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi