Pacco Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Witam, Już Jakiś czas śmigam Mućką, więc przyszedł czas na pierwsze podsumowanie, ogólnie autko fajne, jedzie się super, wygodne, wnętrze wykonane solidnie, wszystko spasowane dobrze , nic nie skrzypi i nie piszczy. Od lutego do tej pory przejechałem około 6 tys. km, średnie spalanie według komputera to 6,6l/100km, czyli całkiem, całkiem, prowadzi się dobrze, autko stabilne zawieszenie dosyć dobrze zestrojone, jeszcze mam problem z ocena gabarytów podczas parkowania, bo przesiadłem się z Fabii, ale wszystko przyjdzie z czasem, przy parkowaniu trochę słaba widoczność, przydała by się kamerka cofania, ale są czujniki i chyba wystarczą. Nie obyło się też bez drobnych problemów, nagle zaświeciła się kontrolka poduszki, jednak po następnym odpaleniu zgasła i sporadyczne problemy przy odpalaniu, rozrusznik nie kręcił, kontrolki gasły, zachowywał się tak jakby podczas uruchamiania nie wciśnięto sprzęgła, byłem z tymi problemami w serwisie, w komputerze żadnych błędów nie znaleziono, jedynie czujnik pedału sprzęgła doregulowano, może będzie dobrze. To tyle w wielkim skrócie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://mokkaforum.pl/topic/833-moja-mu%C4%87ka-pierwsze-wra%C5%BCenia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi