CzEkCzEk Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Sprzedam programator TPMS Cena 70zl+ przesyłka, zwroci się po pierwszym sezonie. Sprawdzony na Corsie E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Gdzie można kupić pewny, sprawdzony w/w programator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szekle Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Najtaniej na Aliexpress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Kupiłem na aledrogo 50 zł. Towar już sprawdzony. Wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekb Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Kupiłem taki programator na Alliexpres na początku października za niecałe 19 zł z wysyłką ( po rabacie dla nowego użytkownika na Alli...). Trzeba było dokupić baterię 9V - kolejnych kilkanaście zł. Wczoraj go użyłem - działa OK. Koła zimowe zaprogramowałem od razu w pierwszej próbie postępując wg procedury opisanej w instrukcji obsługi. Nie obyło się jednak bez problemów z winy braku precyzji w tej instrukcji. W celu zainicjowania procedury programowania czujników TPMS w kołach należy w pewnym momencie wcisnąć SET/CLR, jednak instrukcja nie zaznacza, że przycisk ten należy trzymać wciśnięty dość długo - kilka sekund. Krótkie wciśnięcie nic nie daje - można uznać, że jest coś nie tak z samochodem, bo nie "wchodzi" w procedurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi