markoni Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 W dniu 27.11.2023 o 18:29, Virago535-1 napisał: Markoni jak to....wymieniasz baterie w czujnikach? A mnie mówiono że się nie da ? Bateria w przyrządzie do kalibracji musi być nowa nie w czujnikach choć słyszałem że się same doładowują podczas jazdy dlatego taki długi okres żywotności.Zalezy też od warunków w jakich przebywa koło najgorsza jest bardzo niska temperatura i wilgoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virago535-1 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Acha. Ok. ? A może ktoś już kupował te czujniki? Bo mi już jeden wysiadl? Może jakiś link do mokka X 1.4 t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markoni Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Skąd masz pewność że wysiadł i na którym kole i kto ci sparował trzeba próbować kilka razy jak pierwszy zadziała to inne też ale jak jest słaba bateria w przyrządzie to klapa mi też zajmuje kilkanaście minut zanim pierwsze koło zadziała mam je 7lat jest dużo zamienników także do Mokki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virago535-1 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Bo pokazuje mi na wyświetlaczu że mam sprawdzić ciśnienie w oponach i nie pokazuje mi na komputerze jakie jest w tym kole ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi