Bury Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Witam serdecznie. Posiadam Buick Encore Essence AWD 2017r. Mam pytanko i proszę i pomoc w temacie oryginalnego subwoofera Bose umieszczonego w kole zapasowym. Problem polega na tym że urządzenie nie działa. Czy ktoś zna powód? Czy są jakieś ustawienia w menu radia lub włącznik? Sprawdzałem nawet przy uruchomionym silniku. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajty Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Witam, mam identyczny problem, też mam BUICKA. Może masz już jhakieś wskazówki ? Bardzo chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarrcioDDD Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 I jak udało się coś z tym zrobić. Też nie wiem o co chodzi. Nie czuje go a ⚡ jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-NOS Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Obstawiam walnięty wzmacniacz. Od tego bym zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOKKER Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Gdzie w MOKKCE znajduje się oryginalny wzmacniacz BOSE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOKKER Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Dziękuję 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikolo_1 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia subwofer trzeba aktywować w menu pojazdu, koszt 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi