RobertoPrymat Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Witam potrzebuje pomocy. Od tygodnia stałem się posiadaczem Opel Mokka 1.7 CDTi 2014r po odpaleniu pokazuje się komunikat "Awaria pojazdu skontaktuj się z serwisem" po kilku sekundach komunikat gaśnie i pojawi się komunikat niezapiętych pasów, który świeci się tak długo aż nie wcisnę przycisku SET na dźwigni kierunkowskazów, oczywiście w aucie jestem sam i mam zapięte pasy. Podczas jazdy brak objawów żeby z autem było coś nie tak. Zdjęcia komunikatów w załączniku Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Czytając forum dowiesz się, że tylko wróżka albo podłączenie do komputera pozwoli ustalić przyczynę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoPrymat Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Tak wiem jestem umówiony na komputer na środę ale myślałem że może ktoś miał podobny problem i by mi naświetlił temat bo do środy jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Gdybyś poczytał, to wiedziałbyś, że ten komunikat może oznaczać WSZYSTKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoPrymat Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Tak masz racje ale zastanawia mnie ten komunikat z pasami, ale ok w środę się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoPrymat Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Byłem dzisiaj w serwisie auto zostało podpięte do komputera i wyskoczył błąd związany z uszkodzonym czujnikiem znajdującym się w obudowie filtra paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibizbik Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia W dniu 25.10.2020 o 19:35, RobertoPrymat napisał: Witam potrzebuje pomocy. Od tygodnia stałem się posiadaczem Opel Mokka 1.7 CDTi 2014r po odpaleniu pokazuje się komunikat "Awaria pojazdu skontaktuj się z serwisem" po kilku sekundach komunikat gaśnie i pojawi się komunikat niezapiętych pasów, który świeci się tak długo aż nie wcisnę przycisku SET na dźwigni kierunkowskazów, oczywiście w aucie jestem sam i mam zapięte pasy. Podczas jazdy brak objawów żeby z autem było coś nie tak. Zdjęcia komunikatów w załączniku Z góry dziękuję za pomoc MAM TEN SAM PROBLEM ..JAK SOBIE PORADZIŁEŚ BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ZA PODPOWIEDZ...Z GÓRY DZIĘKUJĘ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibizbik Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 3 minuty temu, zibizbik napisał: 3 minuty temu, zibizbik napisał: MAM TEN SAM PROBLEM..MAM PYTANIE JAK ROZWIĄZAC TEN PROBLEM...Z GÓRY DZIĘKUJĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opel2.0 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Witam Ja również dołączam się do pytania i jestem ciekaw co wyskoczyło po wizycie w serwisie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibizbik Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Jeśli położysz torbę na siedzenie,jeśli jest za ciężka to zadziała czujnik i wyswietli pasy.Odnośnie awarii to pseudo mechanicy mają komputery ale interfejs chiński (szmelc za parę groszy) które nie zawsze prawidłowo łączą się z Mokką.U mnie 4 fachowców szukało błędu ,,AWARIA,, jeden nawet chciał rozbierac Mokke.Znalazłem mechanika który podłączył swojego kompa i w ciągu 5 minut znalazł błąd.....USZKODZONA ŚWIECA NR.1...zakupiłem nową świece wymienił natychmiast błąd zniknął i od 2 miesięcy Mokka chula.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi