MarcinNewport Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Nie moge wymienić żarówki. Chodzi o ten czarny plastik . Nie można to jakoś wyciągnąć ❓❓ lub przekręcić❓❓ Chciałem dodać że chciałem podłączyć kierunek dynamiczny ale widzę że więcej z tym kłopotu jak podłączenia. Póki co nadal nie wiem jak przekręcić ten plastik czarny. Poniżej dodaje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Obrócić w lewo i wyjąć oprawkę razem z żarówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinNewport Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 próbuje od 2h i nie chce tego połamać. Chyba od taśmy montażowej nie było odkrecane lub pokręcone i na klej bo nie idzie tego ruszyć nawet ministra . 2 migacze ten sam problem. W imadło bym to wsadził ale nie mam ?♂️?♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osman71 Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Dynamiczne kierunki to sie chyba cale lampki wymienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinNewport Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Udało się po kilku godzinach. Dokładnie jak napisałeś w lewo i poszło ale bez obcęgów się nie obyło. Zgadza się całe tyle że w oryginalnych musisz wyciągnąć żarówkę i na jej miejsce włożyć kostkę i po krzyku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinNewport Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 efekt końcowy lecz na foto nie to samo co na żywo 20210220_153650.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi