Mariusz59 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Mam ją już od maja i wszystko jest z nią OK. W komplecie zakupiłem kompletne koła zimowe. I tu mam malutki problem- ni diabła nie mogę dopasować lewarka do dziury w progu. Nie chcę narobić sobie biedny z wgnieceniem progu dlatego mam prośbę do Szanownych forumowiczów. Proszę o odesłanie fotki gdzie lub jak podnieść moją Nokię nie wyrządzając sobie i jej krzywdy. Koźle to trochę infantylna ale czasami proste rzeczy uda stają do roli problemu. Dzięki z góry. Pozdrawiam Mariusz59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 gdzie lub jak podnieść moją Nokię nie wyrządzając sobie i jej krzywdy. Koźle to trochę infantylna ale czasami proste rzeczy uda stają do roli problemu. Yyyyyyyyyyyyyy. O co chodzi? Jakiś żart czy jak? Bo jeśli chodzi o wymianę koła to kłania się instrukcja obsługi - strona 210. PS Ogarnij się kolego, patrz gdzie piszesz. Wrąbałeś temat do działu poradników... Jakiej porady udzielasz, czym się chwalisz w zakresie samodzielnej naprawy? Następnym razem wywalę w kubeł, bo robisz tu bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_kk Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Czy ten lewarek jest aby od Mokki? Zamieść fote tego czym chcesz podnieść pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osman71 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 A moze ktos napisze jak (gdzie) najlepiej podlozyc zabe przy podnoszeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Tylna śruba sanek jeśli chodzi o przód i miska sprężyny na tylnej belce jesli chodzi o tył. Tak na żabie ja podnosiłem. Działa i jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi