Gość Jackof Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Wiec u mnie jest skrzynia 5biegowa F17 chyba. Przy zmianie z 1 na 2 stuk oraz 3 na 4 stuk-wydobywajacy sie z pod mieszka. Usterka objawila sie w wakacje(trasa). Gdy zaczelo byc chlodniej biegi wchodza bezszelestnie,bez wzgledu czy wprowadze go cala dlonia,wolno(delikatnie) z lekkim oporem czy trace drazek palcami( wtedy slyszalem klikniecie,gluchy odglos jakby tworzywo czy cos). Mam nagrany filmik. Auto stoi juz 2 dzien w aso. Lista usterek pokazna. Wg mnie cos jest nie halo choc lozyska wykluczam predzej wybierak badz linki. Bedzie 2 miesiace wolnego to moge wstawiac,zostawiac auto do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza https://mokkaforum.pl/topic/56-stuki-przy-zmianie-bieg%C3%B3w/page/4/#findComment-1553 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi