Wiesław Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 W sumie jakoś tanio bo ostatnio przerabiałem temat w Chewrolecie ASO-9600 zł,skończyło się na nowym z ALI-USA za 600 zł + programowanie w ASO za 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markoni Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Jestem teraz na wyspach i jak mówię jakie to auto Mokka to dowiaduję się że tych aut jest mało że względu na awaryjność a będzie coraz gorzej.Fatalna elektronika itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 13 godzin temu, Wiesław napisał: W sumie jakoś tanio 3600 nowy, czysty sterownik da się zdobyć. Sprawdziłem. 13 godzin temu, Wiesław napisał: ostatnio przerabiałem temat w Chewrolecie ASO-9600 zł Mimo, że to taka sama część, to ma inne numery katalogowe i oczywiście cenę To się nazywa koniunktura. Wycofali Chevroleta z Europy, teraz naliczają cła, podatki i akcyzy na każdy pierdolet do tego auta. Ciul, że to to samo, ale muszą oryginał sprzedać a nie oplowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Brand Genuine GM Manufacturer Part Number 12692201 Part Description Module Assembly, Eng Cont (W/ 2Nd Mpu) E78 Service No, Start Other Names ECM Item Dimensions 8.1 x 5.2 x 5.2 inches Item Weight 2.20 Pounds Condition New Fitment Type Direct Replacement Replaces 12668986 Manufacturer General Motors SKU 12692201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 To paczaj ile ASO siana goli... jprdl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi