vitoldo Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Ja mam 2.6 / 2,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTeK Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jam mam na obu 2,4-2,5 - tak chyba mówi nalepka wewnątrz auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitoldo Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTeK Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Dzięki.... To raczej pompuję za mało. Nie ma co dyskutować, muszę zobaczyć cóż ja tam zobaczyłem u siebie na tej naklejce.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markoni Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Lepiej mieć ciut więcej w kole,ale i tak podczas tarcia ciśnienie w oponach wzrasta Nieraz musiałem ustawiać nośność opony z eco na lekka, pisze o tym w instrukcji str.220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sym Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 ? tego się nie spodziewałem. 1. Sam w aucie. 2. 60% trasa, nie autostrada 3. Jazda przeważnie na czwartym biegu - 3000 obr, może z 10 razy piątka i prędkość do 120 km/h 4. 40% miasto, odcinki do 8 km, zimny silnik 5. Zimówki 16", 236 kPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekb Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Godzinę temu, Sym napisał: ? tego się nie spodziewałem. (...) Bardzo ładny wynik, ale specjalnie mnie nie zaskakuje. Silnik niezbyt mocny (120 kM), pięciobiegowa skrzynia, niespieszna i płynna jazda na trasach, łącznie bardzo przyzwoita średnia 56 km/h. Komputer pewnie trochę zaniża, czyli realnie jest około 6,2 l/100 km. Moim zdaniem Mokki palą bardzo rozsądnie właśnie w warunkach jazdy nieautostradowej i nie czysto miejskiej, wtedy, gdy mamy przyzwoitą średnią rzędu 60-70- km/h. Mnie udało się w automacie i 140 kM uzyskać 6,3 l/100 km/h (wg komputera) na odcinu około 170 km ( w tym przejazd przez Warszawę). Dlatego też, jeśli ktoś podejrzewa samochód o nadmierny apetyt proponuję test takich mniej więcej warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sym Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Kilka razy sprawdzałem komp. tankując pod korek i o dziwo wynik był identyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTeK Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 23 godziny temu, KoTeK napisał: Dzięki.... To raczej pompuję za mało. Nie ma co dyskutować, muszę zobaczyć cóż ja tam zobaczyłem u siebie na tej naklejce.? Popatrzyłem i trochę się zdziwiłem co ja wcześniej zobaczyłem.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sym Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Raz spróbowałem. Odczucia i skojarzenia były takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi